Legfrissebb híreink

Meghívó a Nevelőszülői Gyermeknapi Rendezvényre

2019-05-15

Meghívó a Nevelőszülői Gyermeknapi Rendezvényre

Meghívó BefogadLAK Családi Napra

2019-05-15

Meghívó BefogadLAK Családi Napra

Varázscsepp középdöntő 2019.

2019-04-10

Április első hétvégéjén Budapesten rendezték meg az országos Varázscsepp tehetségkutató verseny középdöntőjét, amelyen a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ gondoskodásában nevelkedők közül négy tehetséges gyermek vehetett részt, az elődöntőn elért helyezésük eredményeként.

Vidám Egészségnap Marcaliban

2019-04-04

Az egészséges életmódot és táplálkozást a hétköznapi szokások sajnos sokszor felülírják, ezért újra és újra fontos középpontba helyezni, sőt közösségi programokba is fonni a gyermekek egészsgévédelmét.

Szép eredmény a Kékmadár Gyermekotthonban

2019-04-02

Sebők Fanni a Kékmadár Gyermekotthon Vadkörte Lakóegységének 10 éves ellátottja a Nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Kollégium által 2019. 02. 27-én Nagybajomban megrendezett XXVII. Csokonai-napok vers- és prózamondó versenyén III. helyezést ért el. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Tűzmadár versmondó verseny Nagyszakácsiban

2019-04-02

A Nagyszakácsi Gyermekotthon és Általános Iskola több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő hagyományához híven, 2019-ben ismét megrendezésre került a gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő gyermekek és fiatalok, valamint nagykorúvá vált fiatal felnőttek számára a a megyei „Tűzmadár” Vers- és Mesemondó Verseny.  

Fekete Párducok márciusi programjai

2019-04-01

A kaposvári Zita Speciális Gyermekotthon Fekete Párduc csoportjának nevelői márciusban is változatos programokkal tették színesebbé  a gyermekek napjait.

Hitélet a Zitában

2019-04-01

Immár 10. alkalommal került  „A hit élet” keretein belül megrendezésre foglakozás a Zita Gyermekotthon növendékei részére.

Orfűi és mohácsi tavaszodás – Kirándultak a Befogadó Otthon növendékei

2019-03-05

A kaposvári Befogadó Otthon növendékei is kíváncsiak voltak a híres Mohácsi Busójárásra. Ebből az alkalomból egész napos, tanulmányi jellegű, ismeretszerző és szórakoztató kirándulásra indultak.

Télűző busókkal találkoztak a Zita növendékei

2019-03-05

A télűző hagyományok országos viszonylatban is leghíresebb, tömegek ezreit vonzó színhelyére, Mohácsra látogattak el március első hétvégéjén a Zita Speciális Gyermekotthon Fekete Párduc és a Fehér Tigrisek csoportjában nevelkedő gyermekek, fiatalok.

Hírarchívum »

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra