Legfrissebb híreink

Orfűi és mohácsi tavaszodás – Kirándultak a Befogadó Otthon növendékei

2019-03-05

A kaposvári Befogadó Otthon növendékei is kíváncsiak voltak a híres Mohácsi Busójárásra. Ebből az alkalomból egész napos, tanulmányi jellegű, ismeretszerző és szórakoztató kirándulásra indultak.

Télűző busókkal találkoztak a Zita növendékei

2019-03-05

A télűző hagyományok országos viszonylatban is leghíresebb, tömegek ezreit vonzó színhelyére, Mohácsra látogattak el március első hétvégéjén a Zita Speciális Gyermekotthon Fekete Párduc és a Fehér Tigrisek csoportjában nevelkedő gyermekek, fiatalok.

Párducok farsangja – februári programok

2019-03-04

Intézményünk minden gyermekotthonában és lakosotthonában jókedvű készülődéssel szervezik meg a mókás farsangi ünnepeket.

Téli napok erdei utakon

2019-03-04

A kaposvári Zita Speciális gyermekotthon Fekete Párduc csoportjában nevelkedő fiatalok szépnek ígérkező hétvégi kirándulásra indultak, a városhoz közeli Gyertyános Parkerdőbe.

Adományok átadása intézményünkben

2019-01-25

A Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület közreműködésével szervezett jótékonysági Marcali Polgári Bálon a résztvevők többsége a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központot tisztelte meg bizalmával és szavazatával, mely eredményeképpen az összegyűlt adomány a mai napon (2019.01.25.) reggel 8 órakor ünnepélyes környezetben átadásra került intézményünk és a többi adományozott részére.

FICE Ajándékkoncert

2018-12-16

December 16-ána FICE Magyarországi Egyesülete Karácsonyi ajándékkoncertet szervezett a gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő gyermekek számára.

Köszönet Katica Tanya Élményközpont támogatásáért

2018-12-14

Köszönet a patcai Katica Tanya Élményközpont egy évtizedes múltra visszatekintő támogatásáért

NENESZ Kiskarácsony Budapesten

2018-12-09

December 9-ére a budapesti József Attila Színházba szólt a programgazda, a Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Egyesületet (NENESZ) meghívója.

Mézadomány

2018-12-07

A Zselici Méhész Egyesület és Méz Lovagrend képviseletében, Dr. Bónai András és Kőszegi Ferencné keresték fel december első hetében az intézmény kaposvári Zita Speciális Gyermekotthonát.

Hit Élet - A Zita Gyermekotthonban

2018-12-06

A kaposvári Zita Speciális gyermekotthonban több évre visszatekintve is hagyománya volt a hitélethez kapcsolódó programoknak.

Hírarchívum »

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra