Vidám ügyességi erőpórbák és felszabadult játék – fiatal missziósok adventi látogatása a gyermekotthonainkban

Címkék: Rendezvények

A tavalyi adventi időszakban a kicsik és a kamaszkorúak körében egyaránt felejthetetlennek bizonyult játékos foglalkozások folytatásaként, a fővárosból ismét Somogyba látogatott a Ref. II. János Pál Iskola Katolikus rend, a Regnum Christi patronálása alatt álló Fiatal missziósok közössége.

 

pro-7OzCK0iC.jpegpro-a5aPL2Uw.jpegpro-kEqUjDwj.jpegpro-LKj6FnM0.jpegpro-LxbBOOdN.jpegpro-UmvO02sa.jpegpro-YjFKjCmB.jpegreceived_1014127423212558.jpegreceived_269119356165817.jpeg

 

December 16-án a nagyszakácsi Ezüstszőlő Gyermekotthon Pamatok, Csemete, Sziporka csoportjában és a mesztegnyői Napsugár Lakásotthonban, majd 17-én a kaposvári Nyár Gyermekotthonban és a böhönyei Pitypang Lakásotthonban szereztek emlékezetes órákat az ott nevelkedőknek. A remek hangulat eredményeként még a magas életkorú fiatalok is örömmel kapcsolódtak be.

A programban eddig nem ismert ügyességi erőpróbák és közös, felszabadult örömet adó játékok sorát ismerhették meg a résztvevők, akik remélik, jövőre ismét felkeresi őket a missziósok közössége.