Hírek

Somogyi Gyermekvédelmi Hét 2022 - Életrevaló gyerekek, ötletgazdag munkatársak és jószívű támogatók közös, sokszínű ünnepi programsorozata

2022-06-10

A gyermekvédelmi gondoskodásba került, gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedő kiskorúak, utógondozásban részesülő fiatal felnőttek teljeskörű otthontnyújtó ellátását biztosító Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ az idei évben ismét méltó módon tehette teljessé a Gyermeknap ünnepét, a szép megyei hagyományt őrző kiemelt rendezvénysorozatával.

Újabb sikerek a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthonban

2022-04-11

Újabb szép eredményről kaptunk hírt a gondoskodásunkban nevelkedő tehetséges gyermekek eredményeiről.

Ajándék két gyermekotthonnak

2022-02-15

Mondják, a mecenatúra egyidős a gyermekvédelemmel, és valóban, hiszen évek óta nagyon sok esetben kérés nélkül érkeznek intézményünkhöz jószívű felajánlások, ajándékok, különböző adományok.

Farsangi készülődés

2022-02-14

A nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon Levendula és Vadkörte csoportjában nevelkedők az aktualitáshoz, a farsangi szezonhoz hűen, minden kis és nagy ottlakó örömére kreatív farsangi dekorációval lepték meg a környezetükben nevelkedőket.

Úszás lehetősége ellátottjaink számára

2022-02-13

A vízbiztonság minden gyermek számára kiemelten fontos, azonban a gyermekotthonban nevelkedő kiskorúak és kamaszok iskolái között csak ritka, amely biztosítja az úszásoktatást.