Hírek

Januári pezsgés a Nyár Gyermekotthonban
Dátum: 2024-02-06

Hagyományai szerint a kaposvári Nyár Gyermekotthonban az év első hónapját ezúttal is igen gazdag, sokszínű program sorozattal tették emlékezetessé munkatársaink.

Hír megtekintése

Láss, hogy ők is láthassanak – országos kezdeményezés a gyermekotthonokban nevelkedők egészségéért
Dátum: 2024-01-12

A „Fontos a Látásom” Alapítvány „Láss, hogy ők is láthassanak” címmel meghirdetett országos program-sorozatának eredményeként, az ország több megyéjét követően Somogyban is látásvizsgálatot, szűrést szerveztek a Gyermekvédelmi Központ Somogy Vármegye gyermekotthoni csoportjai és lakásotthonai számára.

Hír megtekintése

Szép siker a regionális kulturális tehetségkutató Ki-Mit-Tud-on
Dátum: 2024-01-04

A rendőrség és a roma érdekképviseleti szervezetek közös rendezésében szervezett, nagyszabású regionális kulturális tehetségkutató Ki-Mit-Tud-ra kaptak meghívást a Somogy Vármegyei Rendőr-Főkapitányság részéről az intézményünk gondozási helyein nevelkedő gyermekek.

Hír megtekintése

Vidám ügyességi erőpórbák és felszabadult játék – fiatal missziósok adventi látogatása a gyermekotthonainkban
Dátum: 2023-12-16

A tavalyi adventi időszakban a kicsik és a kamaszkorúak körében egyaránt felejthetetlennek bizonyult játékos foglalkozások folytatásaként, a fővárosból ismét Somogyba látogatott a Ref. II. János Pál Iskola Katolikus rend, a Regnum Christi patronálása alatt álló Fiatal missziósok közössége.

Hír megtekintése

A Kékmadár Gyermekotthon tehetséges fiataljai a Magyarok Kenyere átadó ünnepségén
Dátum: 2023-12-11

A kaposvári Dorottya hotelben került sor december elején a Magyarok Kenyere Program átadó ünnepségére, amelyen a jelenlévő támogatók és a szociális, gyermekvédelmi intézményekből, egyházi fenntartású szervezetekből meghívott vendégek közös ünnepét a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon tehetséges fiataljai tették színesebbé, hangulatosabbá.

Hír megtekintése


Vissza az előző oldalra