Hírek

38 db találat a(z) Rendezvények címkére:

Vidám ügyességi erőpórbák és felszabadult játék – fiatal missziósok adventi látogatása a gyermekotthonainkban

2023-12-16

A tavalyi adventi időszakban a kicsik és a kamaszkorúak körében egyaránt felejthetetlennek bizonyult játékos foglalkozások folytatásaként, a fővárosból ismét Somogyba látogatott a Ref. II. János Pál Iskola Katolikus rend, a Regnum Christi patronálása alatt álló Fiatal missziósok közössége.

„Körbejár a fakanál” - „Ízkavalkád a Királyi szakácsok földjén” - XVI. Gyermekotthoni Kisszakácsok Országos Főzőversenye Nagyszakácsiban

2023-11-02

Az országos, tradicionális rendezvény a Gyermekvédelmi Központ Somogy Vármegye egyik legszebb, legérdekesebb, több mint másfél évtizedes hagyományát követő eseménye.

Száznegyvenedik születésnapját ünnepelte a Zita Speciális Gyermekotthon

2022-10-07

A száznegyven éve alapított Zita Speciális Gyermekotthon születésnapját ünnepelték október 5-én Kaposváron. A bensőséges hangulatú eseményen dr. Simon Attila István, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója díszoklevelet adott át Csatos Zsuzsannának, a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatójának.

Farsangi bál a Kékmadár Gyermekotthonban

2020-02-29

A Kékmadár Gyermekotthon farsangi bálja 2020. 02. 28-án került megrendezésre.

Zene nélkül mit érek én? - 2018

2018-06-01

A Somogy megyei gyermekvédelmi hét keretében Zene nélkül mit érek én címmel zenés-táncos fesztiválon mutatkoztak be gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyerekek és fiatalok Marcaliban.