Ki-Mit-Tud

Címkék: Rendezvények

2014. 08. 22-én rendeztük meg a Kékmadár Gyermekotthon első, intézményen belüli Ki-Mit-Tud vetélkedőjét. A Borostyán Lakóegységben élő anyák mérhették össze tudásukat a Vadkörte Lakóegység apraja-nagyjával, illetve – mint azt a képek és videók is mutatták – példamutató összefogással hoztak létre olyan produkciókat, amelyek megállnák a helyüket egy nagyobb megmérettetésen is.

Az egymást követő előadások közt volt tánc és ének, paródia és ügyességi bemutató egyaránt. A közönség is lelkesen tapsolt, dúdolt és nevetett együtt a fellépőkkel, de volt, hogy el is érzékenyült a kis „művészek” előadásán. Büszkék vagyunk rátok!

A vetélkedő végén díjakat is kiosztottunk, amelyek közt volt fagylalt- és pizza felajánlás, játékok és sportszerek, édesség, illetve fődíjként egy fülhallgatós rádió is.

Ráadásként a közönségnek is jutott a meglepetésből: a gyermekek az általuk – felnőtt segítséggel – sütött pogácsával és üdítővel köszönték meg a sok-sok tapsot és bíztatást.

A vetélkedő megszervezéséért köszönet illeti a Kékmadár Gyermekotthon Gyermekönkormányzatát, a gyermekek betanításában segédkező munkatársakat, a fellépőket a kitartó felkészülésért, illetve nem utolsó sorban a támogatókat: a nagybajomi Fakunyhó Pizzériát, a nagybajomi Vegyes Kereskedést, illetve a szintén helyi Oázis Fagylaltozót is.

 

1. műsorszám

2. műsorszám

3. műsorszám

4. műsorszám

5. műsorszám

6. műsorszám

7. műsorszám

8. műsorszám

Kapcsolódó anyagok