Farsang a Százszorszép gyermekotthonban

Címkék: Rendezvények

Vidám zenével kezdődött a Százszorszép Gyermekotthon farsangi mulatsága március első péntekén. A szépen feldíszített aulában előkészített télűző vidámságot ezúttal családi nappal kötötték egybe a házigazdák, így a gyermekekkel és fiatalokkal együtt mókázhattak a meghívott szülők és családtagok.

Fenyvesi Erzsébet szakmai vezető köszöntőjét követően a jelmezes felvonuláson minden résztvevő büszkén sétált körbe alkalmi jelmezében.

A gyermekcsoportok a nevelők vezetésével a Százszorszép kiskutya jelmezébe bújtak.

A lakásotthon többféle produkcióval is szerepelt. A szintén jelmezt öltött ovisok nagyon élvezték az élménydús órákat, különösen többek a bolond menyasszony, vőlegény és koszorúslány szerepbe bújt felnőttek bevonulását.

Harmadik produkcióként a Piroska és a farkas mesejáték mókás változatát adták elő a lakásotthon nagyobb gyermekei. Az anyaotthon közössége a Való világ című produkciójával mutatkozott be, amelyben a fiatal anyukák groteszk módon jelenítették meg az otthon egy napját, nevelőjük és a lelkes gondozók közreműködésével.

A vidám tánc után jólesett az evés-ivás, amiből természetesen a fánk sem maradhatott ki.

A levezető játék program sem maradhatott el, négy csapat mérkőzött egymással, kicsik, nagyok és dolgozók egyaránt. A két játékvezetővel moderált erőpróbán kiválóan teljesítettek a versengők, akik kivétel nélkül ajándékban részesültek a díjazottak jutalmazása után.

 

Kapcsolódó anyagok