2 hét a Balaton partján

Címkék: Kirándulások

A Somogyjád Kálvin és Kossuth utcai lakásotthon gyerekei és otthon vezetői 2 hetet töltöttek el közösen Balatonlellén Ignácz János és neje, Marika nyaralójában. A 2 hét nagyon sok programmal, nevetéssel, jókedvvel telt el.

A sok fürdőzés mellett az esti naplementés séták felejthetetlen élményt nyújtottak mindenki számára.

A tulajdonosok „Jani bácsi és Marika néni” jóvoltából számtalan programon vehettünk részt:

 

  • Ellátogattunk a Balatonboglár-Bugaszegi téglagalériába Vince Henriett igazgatóhelyettes vezetésével, hazafelé végigsétálhattunk a Bugaszegi halastó körül, ahol a gyerekek békázhattak, „gyíkászhattak és kígyászhattak”
  • Két alkalommal a balatonlellei vidámparkot ingyen használhatták a gyerekek: dodzsemeztek, ördöghintáztak, hullámvasutaztak, ugrálóváraztak. Kipróbálták a polipot, XXL-t és a „fejrázóst”.
  • Kétszer karaokezni voltunk, ahol a gyerekeket üdítővel várták, mindenki elénekelhette a kedvenc dalait és végig táncolhatott. Az első alkalommal Heni néni Jani bácsi, Marika néni is velünk tartott, mindenkinek kikapcsolódás volt a tanév végeztével ez az este.
  • A rossz idő ellenére is Rádpusztára voltunk hivatalosak egy pusztashowra. A gyerekek a lovardában megnézhették és megsimogathatták az állatokat, a lovakon kívül voltak öszvérek, rackajuhok, különböző féle háziállatok. A show keretén belül kipróbálhatták a gyerekek a csikósok ostorát is.
  • Három este bográcspartit tartottunk a gyerekek aktív részvételével.
  • Az utolsó napot is fürdéssel és a tulajdonosokkal együtt gyroszozással és Fluor Tomi koncerttel zártuk.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Ignácz házaspárnak az önzetlen segítségüket, szeretetüket és támogatásukat.

 

Horváth Anita és Farkas Krisztián lakásotthon vezető

A képek önmagukért beszélnek:

Kapcsolódó anyagok