Színházlátogatáson Marcaliból az anyások

2014. május 06-án látogatást tettünk a Csiky Gergely Színházba Kaposvárott, Marcaliból a Napraforgó lakásotthon (anyaotthon) fiatalkorú lányaival.

Az elindulás nem volt zökkenőmentes, mert volt, aki húzódozott, de az utolsó pillanatban mégis csatlakozott a többiekhez.

Az előadás címe: Pimpáré és Vakvarjúcska volt. A lányok élvezték az előadást, tetszett nekik a történet, a díszletek, a színészek játéka. A játék mondanivalóját utána kielemeztük, mindenki elmondta, hogy mit gondol erről.

Előadás után a sétálóutcán mentünk végig a Pláza parkolójában várakozó autóhoz. Megálltak a szökőkútnál a főtéren, fényképeket készítettek pár helyen. Nézegették a kirakatokat, sétáltak.

Mivel mindenki nagyon éhes és szomjas volt és elfogyott már az elemózsiánk, közkívánatra bementünk a Mc Donald’s-ba és egy könnyű olcsó menüt elfogyaszthattak s desszertnek fagylaltot.

Nagyon élvezték és jól érezték magukat. Hazafelé egész úton énekeltek és vidámak voltak, jó volt látni a felszabadult lelkiállapotukat. Máskor is szívesen mennének. Köszönjük a lehetőséget.

Címkék: Kirándulások


Vissza az előző oldalra