Magyar Roxána Tímea sportsikerei

Címkék: Büszkeségeink

Nagy büszkeséggel számolhatunk be a Kékmadár Gyermekotthon Vadkörte Lakóegységének egyik tehetséges ellátottja, a 12 éves Magyar Roxána Tímea sportsikereiről.

roxana.jpg

Nagy büszkeséggel számolhatunk be a Kékmadár Gyermekotthon Vadkörte Lakóegységének egyik tehetséges ellátottja, a 12 éves Magyar Roxána Tímea sportsikereiről.

A nagybajomi röplabdások 1996 óta vesznek részt a bécsi hagyományos Nemzetközi Tornán. 2017-ben június 03. – június 05. között került megrendezésre a verseny, ahol a 21 éves kor alattiak 5 tornagyőzelmet és több dobogós helyet is begyűjtöttek. Az idén 18 csapat nevezett. Roxána csapatával háromnapi jó játék és nagy küzdelem után a 7. helyen végzett.

Jól indult a nagybajomi utánpótlás röplabdások – köztük Roxána – számára az idei tanév. A nagybajomi röplabdások 29 éve állandó szereplői a Veszprémben megrendezett versenyeknek. A szeptember 30-án lebonyolított, Báthory elnevezésű mini tornán Roxána csapata 1. helyezést ért el.

Az idei tanévben Nagybajomban, október 7-én rendezte meg a Magyar Röplabda Szövetség az első Vollé 2020 Röpsuli versenyét. A versenyen emlékeztek meg az immár 15 éve elhunyt egykori iskolaigazgatóról, Tibol Lászlóról a Nagybajomi Diák Röplabda Club első elnökéről. A versenyen az 5 csapatos mini tornán a Csokonai V. Mihály Általános Iskola csapata – amelyet Roxána is erősített (a képen az 1-es számú mezben látható) - veretlenül végzett az első helyen.

Az október újabb győzelmet hozott Roxána csapatának. Október 14-én Vollé Röpsuli versenyt rendeztek Szombathelyen. Roxána az általános iskola nagypályás csapatával indult. Az első gyermek korosztályos versenyen a Nagybajomi DRC-re épülő csapat jó játékkal győzedelmeskedett a 6 csapatos tornán, így első helyezettként térhetett haza.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!