Pfeifer Tamás versei

Címkék: Büszkeségeink

A Zita Speciális Gyermekotthon nevelői és növendékei is büszkén gratuláltak az otthon volt növendékének, Pfeifer Tamásnak, akinek saját versei első alkalommal jelentek meg nyomtatott kiadványban.

A Zita Speciális Gyermekotthon nevelői és növendékei is büszkén gratuláltak az otthon volt növendékének, Pfeifer Tamásnak, akinek saját versei első alkalommal jelentek meg nyomtatott kiadványban. A  berzencei Somogy Megyei Szeretet Szociális Otthon hagyományos, „Őszikék” címmel meghirdetett megyei versíró pályázatára 2016-nam a fiatal még a Zita gyermekotthon neveltjeként küldte el első verseit. A  „Rossz élet”  és „Szeretnék én végre…” című verse egyaránt szerepel az „Őszikék  2016” című kiadványban.

Volt nevelőinek megítélése szerint Tamás nemcsak verseiben fogalmazza meg egy vágyait a „jobb életre” utalva, hanem sokat tett is érte. Iskolai teljesítményében is példamutatónak bizonyult, ugyanakkor

a feladatához méltó komolysággal képviselte a vele együtt nevelkedő kortársait az intézményünk Érdekképviseleti Fórumában. A tehetséges fiatal a kaposvári gyermekotthonból időközben a fonyódi II. Rákóczi Ferenc gyermekotthonba került.

Pfeifer Tamás versei (941859 bájt)