Csonka Alexandra ösztöndíjat nyert ének kategóriában

Címkék: Büszkeségeink

Az intézményünk nevelőszülői hálózatának nagybajomi körzetében nevelkedő Csonka Alexandra egyéves ösztöndíjat nyert az ének kategóriában nemrégiben, az Értelmi Fogyatékosok Országos Szövetsége által kiírt, Göllesz Viktorról elnevezett pályázaton.

20161130_111717.jpg20161130_120116.jpg20161130_131247.jpg

Az intézményünk nevelőszülői hálózatának nagybajomi körzetében nevelkedő Csonka Alexandra egyéves ösztöndíjat nyert az ének kategóriában nemrégiben, az Értelmi Fogyatékosok Országos Szövetsége által kiírt, Göllesz Viktorról elnevezett pályázaton. Az országban mindössze öt fiatalt jutalmaztak a megmérettetés keretében a művészeti kategóriában.

Ennek köszönhetően egy éven át szakképzett énektanár képzése mellett fejlesztheti az énektudását. Az ösztöndíj átadására november végén a Parlamentben került sor ünnepi keretek között, sőt az erre az alkalomra összeállított műsorban is fellépett, Leonard Cohen Allaluja című dalával, nagy sikert aratva a közönség körben.

Az Advent időszakában a segesdi Gondviselés Szociális Otthonban megrendezett  családi nap keretében szólóban és egy családi zenekarral is énekelt, sokak örömére.

A nagybajomi városi adventi program keretében a közös köztéri gyertya gyújtáskor Csondor Kata Add tovább című dalát énekelte el. A fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének karácsonyi ünnepén, valamint a Nagybajomi Alapfokú Művészeti Zeneiskola a Karácsonyi koncertjén is örömet adott hangjával, énektudásával.