Siófoki labdarúgó bajnokságon drukkoltak a kaposvári gyerekek

Címkék: Sportesemények

A Siófokon április 11-én megrendezett NB II. bajnoki labdarúgó mérkőzésen vettek részt a kaposvári Zita Speciális Gyermekotthon Fekete párducok csoportjában nevelkedő gyermekek.

IMG_20180411_184652[1].jpgIMG_20180411_185415[1].jpgIMG_20180411_204849[1].jpg

A Siófokon április 11-én megrendezett NB II. bajnoki labdarúgó mérkőzésen vettek részt a kaposvári Zita Speciális Gyermekotthon Fekete párducok csoportjában nevelkedő gyermekek. Ezúttal a hazai csapat a Zalaegerszeg csapatát látta vendégül, és a mérkőzésen a házigazdák arattak győzelmet 2-0 arányban. Balajcza Szabolcs, a kaposvári születésű labdarúgó kapusnak köszönhető, hogy drukkerként részt vehettek a rangadón a növendékeink.

A sport körökben elismertté vált labdarúgó még a szülővárosában vált első osztályú játékossá, majd hosszú éveket töltött az Újpest FC csapatában, amellyel mintegy 300 mérkőzésen vett részt. Most pedig a Siófok csapatát erősíti. Az ő segítségével a korábbiakban is sikerült már eljutnia a gyermekotthon csoportjának Budapestre, az Újpest FC fővárosban tartott mérkőzéseire, a tavalyi évben kilenc alkalommal. Reméljük az élsportolók játékának izgalma, élménye, csak tovább erősíti a gyermekeket abban, hogy rendszeresen és kedvvel vegyenek részt a nekik szervezett sportprogramokon, edzéseken is.