Táborozás és segítségnyújtás Balatonfenyvesről

Címkék: Híreink

A segítségnyújtásnak köszönhetően a kaposvári, toponári 24 férőhelyes Befogadó Otthon gyermekközössége július végén egy hétig élvezheti itt a nyaralás, strandolás és kirándulás, remélhetően ezúttal is maradandó élményeit.

Segítségnyújtás és nyaralás a Pécsi Kulturális Központ

balatonfenyvesi táborában

A Pécsi Kulturális Központ, a déli part egyik legszebb, árnyas fákkal dúsított, családias hangulatú településén, Balatonfenyvesen működtetett táborában, az idei szezonkezdésre minden feltételről gondoskodtak a fenntartók, ami az itt üdülő gyermekek és fiatalok nyaralásához szükséges.

Jóllehet a balatonfenyvesi tábor az üdülő település központjában, közvetlenül a vízpart közelében található, az árai mégis lényegesen barátságosabbak a balatoni fizetővendéglátás jelenlegi piaci szállásdíjainál. A házigazda szervezet a Somogy megyei szakellátási rendszer gyermekotthonaiban nevelkedő gyermekek és fiatalok élethelyzetére tekintettel további adománnyal, a szállásköltség 50 százalékos csökkentésével is hozzájárul a neveltjeink nyaraltatásához. A segítségnyújtásnak köszönhetően a kaposvári, toponári 24 férőhelyes Befogadó Otthon gyermekközössége július végén egy hétig élvezheti itt a nyaralás, strandolás és kirándulás, remélhetően ezúttal is maradandó élményeit.

A táborban korlátozott mértékben még fogadják iskolai csoportok, egyesületek, baráti társaságok jelentkezését.

Tűzrakó helyFőépületÉtkező