Hírek

34 db találat a(z) Programok címkére:

A Kékmadár Gyermekotthon tehetséges fiataljai a Magyarok Kenyere átadó ünnepségén

2023-12-11

A kaposvári Dorottya hotelben került sor december elején a Magyarok Kenyere Program átadó ünnepségére, amelyen a jelenlévő támogatók és a szociális, gyermekvédelmi intézményekből, egyházi fenntartású szervezetekből meghívott vendégek közös ünnepét a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon tehetséges fiataljai tették színesebbé, hangulatosabbá.

Spiritusz Színházművészeti Élménytábor

2023-10-24

Intézményünk a Gattyán Alapítvány pályázatán nyert forrásból rendezte meg ez év nyarán a Spiritusz Színházművészeti Élménytábort, a gyermekotthonainkban nevelkedő 37 kiskorú gyermek és fiatal ellátottunk számára.

Farsangi maszkarában , Kisze Julival, fánkkal és jókedvvel

2023-02-20

Szinte nincs olyan hétvége februárban, amikor valamelyik gyermekotthonunkban, lakásotthonunkban ne éppen farsangi műsor, buli vagy játék tenné emlékezetessé az együtt töltött időt.

Digi-tábor télen-nyáron

2023-01-02

Újszerű színfoltként került a gyermekotthonok vakációjába az elmúlt év nyarán az ún. Makerspace digitális tábor. A nyári hónapokban 30 gyermek, három csoportban Kaposváron és Marcaliban vehetett részt digitális tematikán alapuló nyári napközis táborozásokon.

Somogyi Gyermekvédelmi Hét 2022 - Életrevaló gyerekek, ötletgazdag munkatársak és jószívű támogatók közös, sokszínű ünnepi programsorozata

2022-06-10

A gyermekvédelmi gondoskodásba került, gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedő kiskorúak, utógondozásban részesülő fiatal felnőttek teljeskörű otthontnyújtó ellátását biztosító Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ az idei évben ismét méltó módon tehette teljessé a Gyermeknap ünnepét, a szép megyei hagyományt őrző kiemelt rendezvénysorozatával.