Hírek

53 db találat a(z) Híreink címkére:

Láss, hogy ők is láthassanak – országos kezdeményezés a gyermekotthonokban nevelkedők egészségéért

2024-01-12

A „Fontos a Látásom” Alapítvány „Láss, hogy ők is láthassanak” címmel meghirdetett országos program-sorozatának eredményeként, az ország több megyéjét követően Somogyban is látásvizsgálatot, szűrést szerveztek a Gyermekvédelmi Központ Somogy Vármegye gyermekotthoni csoportjai és lakásotthonai számára.

Szép siker a regionális kulturális tehetségkutató Ki-Mit-Tud-on

2024-01-04

A rendőrség és a roma érdekképviseleti szervezetek közös rendezésében szervezett, nagyszabású regionális kulturális tehetségkutató Ki-Mit-Tud-ra kaptak meghívást a Somogy Vármegyei Rendőr-Főkapitányság részéről az intézményünk gondozási helyein nevelkedő gyermekek.

Márciusi Lelki Délután a Kékmadár Gyermekotthonban

2023-03-29

A nagybajomi Kékmadár Gyermekotthonban március 29-én a nagyböjt időszakában immár második alkalommal került megrendezésre a Lelki Délután az intézmény valamennyi dolgozója részére.

Videó a Makerspace digitális táborról

2023-03-01

Videó készült a Digi-tábor télen-nyáron című cikkünkben bemutatott táborról.

Nevelők nevelése - hiánypótló képzés-sorozat a pénzügytechnikai, gazdálkodási ismeretek elsajátításáért

2023-01-25

Az önálló egzisztenciateremtéshez, az önálló életvitelhez szükséges pénzügytechnikai és gazdálkodási ismeretek elsajátítása a vérszerinti családokban és a gyermekotthonokban a gyermekekről, fiatalokról gondoskodó gyermekvédelmi szakemberek számára is a legnagyobb kihívás.