Hírek

27 db találat a(z) Hétköznapok címkére:

Januári pezsgés a Nyár Gyermekotthonban

2024-02-06

Hagyományai szerint a kaposvári Nyár Gyermekotthonban az év első hónapját ezúttal is igen gazdag, sokszínű program sorozattal tették emlékezetessé munkatársaink.

Őszi kertgondozás és zselici túrák a Nyár Gyermekotthonban

2023-11-14

A programokban gazdag nyári hónapok után ugyancsak mozgalmas napokat élt a kaposvári Nyár Gyermekotthon közössége októberben, novemberben is.

Kacérkodnak a katonai pályával

2022-09-07

A Magyar Honvédség Tartalékképző és Támogató Parancsnokság Hátországvédelmi Igazgatósága a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság koordinálásával élményalapú táborozásra hívta azokat a fiatalokat, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, s tisztában vannak azzal, hogy a testi és a szellemi restség túl sok jóra nem vezet.

A jövő városa épült a Maker Space napközis táborában

2022-08-22

Gyermekotthonainkból összesen 30 gyermek és fiatal kapott meghívást „A jövő városa” címmel meghirdetett Makerspace nyári napközis táborba, amely a Maker’s Red Boksz elnevezésű szervezt működtetésében, a Google.org támogatásának köszönhetően valósult meg.

Szinte minden nap pattog a labda a gyermekotthonban

2022-04-21

A tehetséggondozás és a sport terén számos siker fűződik a kaposvári Nyár Utcai Gyermek- és Utógondozó Otthonhoz. Elég, ha csak az ott nevelkedő Orsós Tamásra emlékeztetek, aki élete első, Egerben rendezett ökölvívó versenyén junior magyar bajnoki címet szerzett, s állhatott a dobogó legfelső fokára. Szente Róbert intézményvezetővel vettük nagyító alá az elmúlt sportos évtizedeket, s fejtettük meg a titkot.