Hírek

25 db találat a(z) Hétköznapok címkére:

Kacérkodnak a katonai pályával

2022-09-07

A Magyar Honvédség Tartalékképző és Támogató Parancsnokság Hátországvédelmi Igazgatósága a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság koordinálásával élményalapú táborozásra hívta azokat a fiatalokat, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, s tisztában vannak azzal, hogy a testi és a szellemi restség túl sok jóra nem vezet.

A jövő városa épült a Maker Space napközis táborában

2022-08-22

Gyermekotthonainkból összesen 30 gyermek és fiatal kapott meghívást „A jövő városa” címmel meghirdetett Makerspace nyári napközis táborba, amely a Maker’s Red Boksz elnevezésű szervezt működtetésében, a Google.org támogatásának köszönhetően valósult meg.

Szinte minden nap pattog a labda a gyermekotthonban

2022-04-21

A tehetséggondozás és a sport terén számos siker fűződik a kaposvári Nyár Utcai Gyermek- és Utógondozó Otthonhoz. Elég, ha csak az ott nevelkedő Orsós Tamásra emlékeztetek, aki élete első, Egerben rendezett ökölvívó versenyén junior magyar bajnoki címet szerzett, s állhatott a dobogó legfelső fokára. Szente Róbert intézményvezetővel vettük nagyító alá az elmúlt sportos évtizedeket, s fejtettük meg a titkot.

Farsangi készülődés

2022-02-14

A nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon Levendula és Vadkörte csoportjában nevelkedők az aktualitáshoz, a farsangi szezonhoz hűen, minden kis és nagy ottlakó örömére kreatív farsangi dekorációval lepték meg a környezetükben nevelkedőket.

Áprilisi hétköznapok a Százszorszép gyermekotthonban - 2021

2021-05-20

Sokszínű programok tették gazdagabbá a marcali Százszorszép Gyermekotthon mindennapjait.