Hírek

55 db találat a(z) Büszkeségeink címkére:

Humorral és végtelen bizalommal helyrebillenhet a gyermeklélek is

2022-08-26

Koronczi Gábor Tamásné pszichológus legfőbb siker­élménye az, ha megtisztelik bizalmukkal a gyerekek, a kamaszok s a fiatal felnőttek. A somogyi gyermekvédelem egyik ikonikus alakja negyedszázada dolgozik védenceiért, ám hivatása túlnő a lélekápoláson. A gyermekvédelmi szakellátásban élőkért és az őket szolgáló munkatársakért végzett munkáját Magyar Ezüst Érdemkereszttel ismerték el augusztus 20-a alkalmából.

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott nemzeti ünnepünk alkalmából Szente Róbert kollégánk

2022-04-14

Kaposvár A gyermekvédelemben csaknem három és fél évtizedes, hittel, empátiával és kiemelkedő szakmai tudással végzett nevelői, szervezői és vezetői tevékenységéért, a Nyár utcai Gyermek- és Utógondozó Otthon arculatának, szellemiségének kialakításáért Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott nemzeti ünnepünk alkalmából Szente Róbert. Az intézményvezető azt vallja, ne maradjunk némák, ha a gyermek butaságot csinál.

Újabb sikerek a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthonban

2022-04-11

Újabb szép eredményről kaptunk hírt a gondoskodásunkban nevelkedő tehetséges gyermekek eredményeiről.

Gyerekek és leányanyák népes családját indítja el az életbe

2021-11-29

Szent Kristóf a Gyermekekért díjjal ismerték el Bodri-Széll Gabriellát. A nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon vezetője a somogyi gyermekvédelem, különösen a leányanyák szocializációja terén kifejtett két és fél évtizedes, kiemelkedő szakmai tudással, mély empátiával végzett tevékenységéért kapta a rangos elismerést.

Élete első meccsén lett junior magyar bajnok

2021-11-19

Nem mindennapi teljesítményt nyújtott egy kaposvári fiatalember. Élete első ökölvívó mérkőzésén junior magyar bajnoki címet szerzett, s állhatott a dobogó legfelső fokára Orsós Tamás, akit Vajmi Csaba, a kaposvári Ring SC vezetőedzője készített fel a közelmúltban Egerben rendezett Serdülő Junior és Női Ökölvívó Országos Bajnokságra.