Hírek

58 db találat a(z) Büszkeségeink címkére:

A Szociális Munka Napja ünnepén – szeretetvendégség és elismerések

2023-11-15

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Vármegyei Kirendeltsége és a Gondviselés Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye meghívására, a Szociális Munka Napja és a segesdi intézmény 70 éves fennállásának évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen vehettek részt november 10-én a megye szociális és gyermekvédelmi intézményeiben dolgozók.

XXII. Pék Hagyományőrző Verseny - Budapest

2023-10-16

2023. október 14-én került megrendezésre XXII. alkalommal a Pék Hagyományőrző Verseny Budapesten, a Közép-magyarországi ASZC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában.

Bogdán Rebeka szalagavatója

2023-03-01

Bogdán Rebeka 11. osztályos, végzős tanulónk szalagavató ünnepsége, amelyre a csoportban dolgozó nevelők is elkísérték.

Humorral és végtelen bizalommal helyrebillenhet a gyermeklélek is

2022-08-26

Koronczi Gábor Tamásné pszichológus legfőbb siker­élménye az, ha megtisztelik bizalmukkal a gyerekek, a kamaszok s a fiatal felnőttek. A somogyi gyermekvédelem egyik ikonikus alakja negyedszázada dolgozik védenceiért, ám hivatása túlnő a lélekápoláson. A gyermekvédelmi szakellátásban élőkért és az őket szolgáló munkatársakért végzett munkáját Magyar Ezüst Érdemkereszttel ismerték el augusztus 20-a alkalmából.

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott nemzeti ünnepünk alkalmából Szente Róbert kollégánk

2022-04-14

Kaposvár A gyermekvédelemben csaknem három és fél évtizedes, hittel, empátiával és kiemelkedő szakmai tudással végzett nevelői, szervezői és vezetői tevékenységéért, a Nyár utcai Gyermek- és Utógondozó Otthon arculatának, szellemiségének kialakításáért Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott nemzeti ünnepünk alkalmából Szente Róbert. Az intézményvezető azt vallja, ne maradjunk némák, ha a gyermek butaságot csinál.